Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Armiku me i madh i njeriut?

Share

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyArmiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Armiku me i madh i njeriut?

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Egoizmi

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Armiku me i madh i njeriut eshte vetevlersimi i tepruar

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Njeriu

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Vetvetja Smile

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Servilizmi

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Urrejtja.....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Te harroj se kush e ndihmoi ne rast nevoje.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
eshte vet njeriu por dhe paraja nuk do nenvlersuar

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Ta konsideroj veten Zot,kur ne realitet esht mikrob.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Te ofendoj veten.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Arratisja nga parajsa drejt ferrit.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Pushteti....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Varferia

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Politika dhe feja.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Alkooli dhe duhani.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Mendimet negative

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Vetflijimi.....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Droga

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Perdhunimi dhe grabitjet.....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi