Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Armiku me i madh i njeriut?

Share

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Mendjemadhsia....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
teknologjia

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
I ftohti dhe i ngrohti.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
nenvlersimi i gjerave

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Varesia nga interneti

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Pasuria e tepert....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Injoranca edhe pse shumica e gjerave, i takojne iluzioneve.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Vdekja.....

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
injoranca, pa dituria dhe keq informimi

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Leku pasi ai i prish njerezit.

descriptionArmiku me i madh i njeriut? - Faqe 2 EmptyRe: Armiku me i madh i njeriut?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi