Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  Empty Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz

Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Heshtja e dikujt qe e pyeta per dicka

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
sjellja dikujt nuk e prisja nga ai person dicka te till

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Disa njerez qe heshtin aty ku sduhet,e flasin aty ku duhet

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Që sërish jam pjes e ketij forumi

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Motra me sjelljet e saj.

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Aii moment kur harron Internetin ndezur e mesenxheri të bezdis

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Asgje

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
prezencae ime dhe Amelia ne forum

description Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?  EmptyRe: Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi