Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

Share

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
A Ja bera mir qe u solla ashtu m te Perqesh ?

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
ajo

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Per cudi nuk paska orex as gjume Marino Smile

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
te degjoj nje muzik t hajrit

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Te isha pran dikujt Shkel syrin

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
krevati

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Ku janë miqtë?
Ata të vërtetët, ata që të marrin në telefon për të treguar një barsaletë, ata që shqetësohen nëse ti nuk i merr të paktën një herë në ditë, ata miq që sapo e marrin vesh që ti je keq, lënë çdo gjë dhe vijnë për t'u bërë të dobishëm me miqësinë e vërtetë, me dashurinë e tyre krejtësisht pa interes.

Ku do të përfundojë kjo ndjenjë?
Bota po shkrihet nga ngrohja globale, por zemrat
tona janë shndërruar në male prej akulli, hapësirat brenda nesh po mbushen me urrejtje, egoizëm, zili. Askush nuk dëshiron që të kujtojë se dashuria fiton mbi gjithçka, se bashkimi i shpirtrave mund të përballet me çdo stuhi, se një buzëqeshje ka më shumë vlerë se çdo thesar...

Ku do të përfundojë jeta?
Jeta jonë është kthyer në një listë me pyetjeve dhe kështu do të kalojnë vite, shekuj dhe ne nuk do të mbajmë më mend gjërat më të bukura që kemi pasur..!

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
akullorja

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Nje caj i nxeht se eshte shume ftoht....

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
nje kafe te zgjohem

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
@marino shkruajti:
nje kafe te zgjohem

Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 E69c0f0953114f4e55edc5fa77cc3e06

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
pse dy kafe e jo nje ?

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Desha te t'beja shoqeri,nese nuk do largoje njeren ose pij te dyat qe te dali gjumi ......

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
puna qe kam pasdite

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Shiu qe nuk ndalon.....

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
gjumi qe me flihet

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Puna qe e pret Marinon e pergjumur Smile

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
ora qe iken si plumb

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
pse m dhemb koka aq shum Sad

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Te pi nje kafe.....

descriptionGjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente - Faqe 4 EmptyRe: Gjeja e pare qe ju vjen ndermend ne keto momente

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi