Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

description Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse? Empty Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse?

more_horiz

Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse?

description Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse? EmptyRe: Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse?

more_horiz
Lindur femer Sad
Flet per veshtirsit e femrave dhe sesi ata mund tja dalin mban ne gjithshka

description Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse? EmptyRe: Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse?

more_horiz
Jan shum,por disa libra qe i perktheva m an te google translate Perqesh

description Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse? EmptyRe: Cili eshte libri me i bukur qe keni lexuar dhe pse?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi