Duke lexuar kete artikull, ndikimi i rrjeteve sociale, tregonte se sipas nje studimi rjete sociale mund te ndikojne ne nxitjen ndaj substancave narkotike.
artikulli thote: Shkencëtarë nga Qendra Kombëtare e Varësive dhe Përdorimit të Substancave të Universitetit të Kolombias (CASA), hetuan nëpërmjet internetit sjelljen e më shumë se 1000 (një mijë) fëmijëve të moshës nga 12 deri më 17 vjeç. Studimi u shtri madje edhe tek 1000 ( një mijë) nëpërmjet intervistës telefonike. Sipas rezultateve të studimit, të gjithë ata që kalojnë kohë çdo ditë në rrjetet sociale, kanë 5 herë më shumë mundësi që të fillojnë duhanin. Tre herë më shumë mundësi për të pirë alkool në mënyrë taktike dhe dyfish mundësi për të tymosur kanabis.

Si mendoni a mund te jete e vertete nje gje e tille?