Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


---Ngjyra juaj e preferuar---

Share

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
e kuqe

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Vana shkruajti:
@virusi shkruajti:
ngjyra kafe e zeza dhe blu
te gjitha te pelqekan ty?
te gjitha te gjitha

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
E kalterta.Kaltersija e pafund

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Bojeqielli

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Ngjyra ime e preferuar esht e zeza

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
bluja

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
e kalter

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Kuq e zi

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Ngjyra vjollce ....

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Ngjyra blu

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
ngjyre qielli

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Kuq e zi

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
ngjyre qielli

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Ngjyra e bardhe dhe roze

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Ndersa ngjyra ime e preferuar eshte bluja ,verdha dhe roza

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
blu

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
pink

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
blue sky

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
ngjyra ime e preferuar esht e zeza

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Kuq e zi

description---Ngjyra juaj e preferuar--- - Faqe 2 EmptyRe: ---Ngjyra juaj e preferuar---

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi