Cfare mendoni per shprehjen?
24th March 2008, 00:10
Cili eshte komenti juaj rreth kesaj thenie :
Pres mendimet tuaja..!
Respekte!
" Jeta e njeriut mbetet e zbrazet nese nuk shpenzohet per ato qellime qe i japin kuptim asaj"
Pres mendimet tuaja..!
Respekte!
Re: Cfare mendoni per shprehjen?
24th March 2008, 00:41
mendoj se ka nje kuptim te tille qe njeriu duhet te beje gjera me vlere ne jete, gjera te dobishme per shoqerine dhe per veten e tij sidomos, ne menyre qe te lere gjurme ne jete....dhe nese nuk ben gjera qe me te vertete i vlejne vetes se tij, nese ai nuk arrin ta mbushi jeten me gjera te bukura dhe tamam te dobishme atehere ajo mbetet e zbrazet....qellimi i vetem qe njeriu meson, studjon dhe punon ne jete eshte qe ti jape nje kuptim jetes se tij, dhe kjo eshte dicka me vlere, dicka qe e mbush jeten e enjeriut dhe e ben te ndihet i kenaqur nga ajo pasi ka arritur te kete nje pozicion ne shoqeri....
24th March 2008, 01:03
Jeta është misterioze, e papërcaktueshme, por me cilësi që mund të njihen.XgirlX shkruajti:Cili eshte komenti juaj rreth kesaj thenie :
" Jeta e njeriut mbetet e zbrazet nese nuk shpenzohet per ato qellime qe i japin kuptim asaj"
Pres mendimet tuaja..!
Respekte!
- AnaaAnëtar i mirënjohur
- Regjistruar : 27/12/2007
Postime : 2266
Reputacioni : 23
29th March 2008, 02:05
XgirlX shkruajti: |
Cili eshte komenti juaj rreth kesaj thenie : " Jeta e njeriut mbetet e zbrazet nese nuk shpenzohet per ato qellime qe i japin kuptim asaj" Pres mendimet tuaja..! |
- FLAKAnëtar aktiv
- Regjistruar : 29/03/2008
Postime : 132
Reputacioni : 5
1st April 2008, 12:23
une mendoj se do te thote se jeta e nje personi ngelet kot ,boshe nqs nuk e mbush me gjera qe te bejne me te vertete te jetosh.me dashuri ne radhe te pare!!!!!!!!!!
- nardlushnjaAnëtar i vlerësuar
- Regjistruar : 05/02/2008
Postime : 1232
Reputacioni : 14
1st April 2008, 19:25
Une mendoj se nuk ka nevoje per koment.
Shprehje shume e sakte dhe e perkryer,qe jep edhe vet pergjigjen brenda saj.Keshtu qe edhe une si Nard nuk di se cfare komenti duhet te bej.
Nje pyetje doja te beja.
Kush e ka shprehur kete thenie filozofoke?
Shprehje shume e sakte dhe e perkryer,qe jep edhe vet pergjigjen brenda saj.Keshtu qe edhe une si Nard nuk di se cfare komenti duhet te bej.
Nje pyetje doja te beja.
Kush e ka shprehur kete thenie filozofoke?
- MonroeAnëtar elitë
- Regjistruar : 25/02/2014
Postime : 5577
Reputacioni : 175
3rd March 2016, 07:36
Nese nuk e jetojm ashtu sic duhet ta shpenzojm kohen me njerez qe ja vlen
Besoj se kte kuptim ka
Besoj se kte kuptim ka
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi