- FlladAnëtar i vjetër
- Regjistruar : 05/02/2008
Postime : 995
Reputacioni : 53
Si te silleni si nje njeri me fame?
21st August 2008, 10:03
Si te silleni si nje person me fame?
Krijoni nje atmosfere fame dhe misteri rreth vetes duke u hequr sikur jeni me i njohuri i qytetit
-Blini nje pale syze te edha dielli dhe mbajini ne sy gjate gjithe dites,madje edhe naten,edhe kur gjendeni ne mjediset e brendshme te ndertesave.
-Shqiptoni vazhdimisht fjale si keto: “Jo fotografi ju lutem”, “Deshiroj te me lini vetem”, “Kam nevoje per kohe”...
-Perpiquni te jeni gjithmone e veshur mire,madje dhe ne supermarket
-Krijoni nje reth njerezish qe ju ndjek gjithmone pas,duke qendruar ne menyre te dukshme pak hapa pas jush
-Qendroni gjithnje si i/e merzitur,edhe ne momente defrimi
-Porositni ushqime qe nuk i permban menuja dhe kthejeni mbrapsht porosine,edhe kur eshte e shijshme
-Varini buzet shume!
-Praktikoni dhenien e autografeve.Firma duhet te jete pompoze dhe e pakuptueshme
-I kerkoni babait te mbaje kapele shoferi sa here do iu shoqeroj ne qytet me makine
-Nisni te shkruani pjesen e pare te autobiografise tuaj.
Krijoni nje atmosfere fame dhe misteri rreth vetes duke u hequr sikur jeni me i njohuri i qytetit
-Blini nje pale syze te edha dielli dhe mbajini ne sy gjate gjithe dites,madje edhe naten,edhe kur gjendeni ne mjediset e brendshme te ndertesave.
-Shqiptoni vazhdimisht fjale si keto: “Jo fotografi ju lutem”, “Deshiroj te me lini vetem”, “Kam nevoje per kohe”...
-Perpiquni te jeni gjithmone e veshur mire,madje dhe ne supermarket
-Krijoni nje reth njerezish qe ju ndjek gjithmone pas,duke qendruar ne menyre te dukshme pak hapa pas jush
-Qendroni gjithnje si i/e merzitur,edhe ne momente defrimi
-Porositni ushqime qe nuk i permban menuja dhe kthejeni mbrapsht porosine,edhe kur eshte e shijshme
-Varini buzet shume!
-Praktikoni dhenien e autografeve.Firma duhet te jete pompoze dhe e pakuptueshme
-I kerkoni babait te mbaje kapele shoferi sa here do iu shoqeroj ne qytet me makine
-Nisni te shkruani pjesen e pare te autobiografise tuaj.
- MonroeAnëtar elitë
- Regjistruar : 25/02/2014
Postime : 5577
Reputacioni : 175
Re: Si te silleni si nje njeri me fame?
2nd March 2016, 14:13
Interesante keshillat
- Pse ne shqiptaret nuk e duam njeri-tjetrin kur jem ne mergim
- Sa e njohin shqiptarët kombin dhe njëri-tjetrin?
- Sulmet, policia belge në kërkim të 4 autorëve; njëri hodhi veten në erë
- Schmitt: Shqiptarët e njohin sot njëri-tjetrin më mirë se kurrë më parë në histori
- Albanët me famë në mijëvjeçarë (Nga Troja e lashtë deri në ditët tona)
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi