- Amelia
- Regjistruar : 02/01/2008
Postime : 909
Reputacioni : 59
10 fotot që janë në mënyrë qesharake të ngjashme me njëra-tjetrën (Foto)
9th November 2015, 20:40
Disa fotografi kanë ngjashmëri të pabesueshme me njëra tjetrën. Shikoni disa prej tyre më poshtë!
Nëse po kërkoni të argëtoheni dhe të qeshni në këtë fillim të ditës, këto fotografi më poshtë që lajmi.net i sjellë për ju janë shumë qesharake nga mënyra se si i ngjajnë njëra-tjetrës.
Shikoni ato:
1. Kjo bebe e këndshme i ngjanë shumë Wallace Shawn, për shkak të shprehjes së njëjtë të fytyrës!
2. Kjo mollë e prerë përgjysmë duket si një fytyrë e një bufi!
3. Kjo fotografi e kësaj bebe ka ngjashmëri të madhe me fotografinë e famshme të Albert Einstein
4. Walter White nga ‘Breaking Bad’ duket sikur ‘Ned Flanders’ nga ‘The Simpsons’.
5. Van Gogh i përngjanë shumë Chuck Norris-it në këtë autoportret.
6. Kjo mace duket si Batman!
7. Gjethja më e frikshme në pyll. Kjo gjethe duket shumë e ngjashme me maskën nga Scream.
8. Ky spec i gjelbër duket si Silvestre Stallone.
9. Kjo bebe duket ngjashëm si ky qen!
10. Këto geta të shqyera i përngjajnë shumë ndërtesës Bull Khalifa.
Nëse po kërkoni të argëtoheni dhe të qeshni në këtë fillim të ditës, këto fotografi më poshtë që lajmi.net i sjellë për ju janë shumë qesharake nga mënyra se si i ngjajnë njëra-tjetrës.
Shikoni ato:
1. Kjo bebe e këndshme i ngjanë shumë Wallace Shawn, për shkak të shprehjes së njëjtë të fytyrës!
2. Kjo mollë e prerë përgjysmë duket si një fytyrë e një bufi!
3. Kjo fotografi e kësaj bebe ka ngjashmëri të madhe me fotografinë e famshme të Albert Einstein
4. Walter White nga ‘Breaking Bad’ duket sikur ‘Ned Flanders’ nga ‘The Simpsons’.
5. Van Gogh i përngjanë shumë Chuck Norris-it në këtë autoportret.
6. Kjo mace duket si Batman!
7. Gjethja më e frikshme në pyll. Kjo gjethe duket shumë e ngjashme me maskën nga Scream.
8. Ky spec i gjelbër duket si Silvestre Stallone.
9. Kjo bebe duket ngjashëm si ky qen!
10. Këto geta të shqyera i përngjajnë shumë ndërtesës Bull Khalifa.
- MonroeAnëtar elitë
- Regjistruar : 25/02/2014
Postime : 5577
Reputacioni : 175
Re: 10 fotot që janë në mënyrë qesharake të ngjashme me njëra-tjetrën (Foto)
30th October 2016, 12:09
Sa mpelqeu macja si Batman
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi